Post by prevammorvari on Feb 10, 2022 0:24:26 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni za generiranje goljufivih kod ▞▞▞
▞▞▞ Last Fortress: Underground 2022 version ▞▞▞
Odličen koncept, visoko plačano igranje. Celo do te mere, da je treba plačati za samodejno zbiranje virov, bi morali nekaj nedejavnih junakov početi. Poraba hrane je popolnoma izključena. Ljudje v zavetišču pojejo na tone hrane na uro. Tega nihče ne zmore, še posebej v situaciji preživetja. Zakaj bi moral plačati 10 dolarjev, da bi Nate naredil tisto, kar bi morali delati brezdelni preživeli samodejno. Prav tako se zdi, da ne dobim nobenih, če lahko nagrade po premaganju zombija dobim samo iz iskanja Intel
Last Fortress: Underground Стратегии ldq
Napačno in drago za igranje. Brez navodil in zelo malo objavljenih vodnikov. Danes, ko sem poskušal posodobiti, je izbrisal podatke o igri. Imel sem ga v načinu samodejnega shranjevanja in privezan na Google play. Ponovno se je odprlo na začetku in ves porabljen čas in denar sta izginila. Ne igrajte te igre.
Odlična igra, vendar težava z zrušitvijo po nedavni posodobitvi
Bilo je zabavno, dokler te ne začne napadati plačilo za igranje ljudi. Zdaj je izbrisan in 2ed so imeli dogodek. Po novi posodobitvi ste izgubili vse svoje napredno izbrisane stvari. Oprosti, ampak nisem zunaj. Res je bilo zabavno, potem se je moj čas, ki sem ga porabil za igranje, da bi nekaj dobil, spremenil. Vse sem vas kontaktiral in rekel, da je spremenjeno. Počutil sem se, kot da čas, ki sem ga porabil za igranje za Progress, ni pomemben.
Osupljivo super igra. Odrasel in bolj kakovosten veliki brat v zavetišču pred padavinami. Toliko za postoriti boste morali prenehati igrati nekatere druge igre, da boste imeli dovolj časa za to. Na žalost so razvijalci v1.250.041 skočili na pohlepni vlak. *uredi - Previdno optimističen glede novih sprememb. Spreminjanje na 5 zvezdic si ta igra zasluži v pričakovanju. Bo pregledal in vrnil. Nekaj prijateljev je že obupalo in odšlo.
Lahko bi bila odlična igra, toda hudiča je hudič in igra me kar naprej vrže v trgovino Google. Lahko se igra, ko si razvijalci potegnejo glavo iz rit
Imate nekaj težav s to aplikacijo. Igram ga že približno 6 mesecev in včeraj zjutraj se ne nalaga več. Pride skoraj tam in bodisi zamrzne ali zapre. Odpravite to težavo.
Resnično sem užival v igri, dokler nisem mogel ničesar skuhati zaradi pomanjkanja vodnih virov... čeprav imam vodo za "zbiranje", mi ne bo dodala prostora za shranjevanje! UGHHH!!! TAKO frustrirajoče!!! Predaleč sem v igri, da bi začel znova.... Prosim POMAGAJTE! * POSODOBITEV-- Odločil sem se odstraniti to igro GD, ker ne morem ugotoviti, ZAKAJ ne morem spraviti vode v skladišče!!! Lahko ponovno namestim ali pa ne...
Odkar je posodobitev prešla s stopnje 60 na 70 kot priložnostni igralec, je skoraj nemogoče. 50 do 60 preboj je samo 10.000 Memento kovancev. Od 60 do 70 je 50k, zakaj toliko, da je izven tehtnice, nima smisla igrati, če je 60 tako daleč, kolikor lahko greste dolgo časa.
100% plačajte za zmago. Pravkar sem začel in zahtevajo 10 $ samo za zbiranje virov in še 5 $ za drugega graditelja. To je tudi "tunelska igra", to je: ni resnične svobode pri tem, kar počnete, samo naredite, kar piše, in plačajte.
Všeč mi je ta igra, saj dejansko narediš nekaj drugega kot samo sediš in čakaš, vedno se lahko ohladiš, moj, ubijaš zombije. Edina stvar, ki mi ni všeč, je, da ko si v svojem podzemnem bunkerju, ne moreš pomanjšati, moraš se pomikati. Na splošno bi bilo veliko lažje igrati igro, če bi lahko pomanjšali in videli celoten bunker in nato povečali nazaj, kjer želite izkopati ali nastaviti novo sobo.
Všeč mi je, kako se igra igra, razen dejstva, da me kar naprej izključuje. V mojem telefonu v ozadju ne izvajam ničesar drugega in ker sem sredi nečesa, se bo naključno prekinil. Če ne bi bilo tega, bi bila igra fantastična. Všeč mi je dejstvo, da morate hraniti kuhano hrano, da oskrbite svoje delavce in junake. Če ne bom mogel preprečiti, da bi se izklopil, bom odstranil aplikacijo.
Tako sem se zabaval z igranjem, celo plačal nadgradnje, do zadnje posodobitve in zdaj, ko odprem igro, se zruši. Dvakrat sem ga poskušal prijaviti. Ni odgovora.
Sistem igre je prijeten, ni pretežak, a ni preveč enostaven za igranje. Sama igra je zadovoljiva. Toda po igranju v 30 minutah do ene ure je igra nenadoma preveč zamujala in se včasih sama zrušila, čeprav je bila moja povezava stabilna. Preveč nenadoma je, da bi imeli tako strašno zaostajanje brez kakršnega koli namiga. Če je šlo za napako, naredite nekaj glede tega, ker mi je igra res všeč.
Zahteva, da ves dan preživite v igri. Med spanjem se vse izčrpa, zato izgubite ljudi in zaloge ter morate vsako jutro začeti skoraj iz nič. To je neumno grabljenje denarja, ki ni vredno časa.
Pred kratkim sem naredil pregled in razvijalec je odgovoril, da naj se obrnem na njih prek vmesnika, v katerega se ne morem prijaviti, da bi zagotovil ustrezne informacije. Kako to naredim?? Igra se sploh ne naloži, zato ne morem vstopiti v igro, da bi kontaktiral razvijalca ali kaj podobnega. Igra se zruši na zaslonu za nalaganje igre, tako da ne morem storiti ničesar. Igram na Samsung Galaxy S21 Ultra in sploh ne morem vstopiti v igro. Pomoč?
Ocenil bi ga višje, če ne bi bilo dejstva, da je utrdba buffs grozna in sistem niveliranja slab. Na primer, da se morate povzpeti na bojne junake tako, da zbirate drobce junakov, da jih dvignete na višjo raven, ali da potrebujete določene predmete za dvig ravni nekaterih sob. Kar zadeva ljubitelje trdnjave, 1000 diamantov za ščit miru za samo 8 ur ni smiselno, enako je z radarskim motečem. Poleg tega je nezmožnost usposabljanja vojakov v razsutem stanju slabo, s časom, ki je potreben za njihovo usposabljanje.
Ljudje, pozor, ta igra je iztrebljanje denarja, igra za izkoriščanje denarja, ki ima veliko napak, ne plačam 25 dolarjev ali 1250 pesosov za bojno izkaznico
Zaenkrat dobra igra, vendar ni mogoče zaščititi svoje baze pred napadi brez povezave, kar je razočaranje zaradi pogostih napadov drugih zavezništev.
To je zelo dobra igra, vendar ima včasih majhne napake
Uspelo se je skleniti dobro zavezništvo in uspelo je doseči veliko nagrad, zaradi česar je bila igra bolj prijetna. Vendar pa boste morali še vedno kupiti določene pakete in pridobiti specializirane pakete herojev, ki nadgradijo junake, da prispevajo k vašim osnovnim nadgradnjam in funkcijam. Po drugi strani pa razvijalci zelo pogosto posodabljajo in prilagajajo igranje, zato je vredno poskusiti. Če pa nimate časa za mletje zalog, se pripravite na odpiranje denarnice.
Res dobra igra. Po drugem dnevu je prenehalo pripovedovati. Liki so prenehali govoriti. Prosim, popravite, da je to del igre, ki mi je bil najbolj všeč.
Meni z nastavitvami ni mogoče najti. Ne morem izklopiti obvestil, hrupno celo noč. Izklopite igro za nekaj minut, kuhanje in hranjenje pa se ustavi, tako da izgubite delavce.
Čeprav je grafika risana, je sama igra precej premišljena. V igri je nekaj napak. Ampak mislim, da ni igre, v kateri so hrošči glavni poudarek in problem. Kar bom rekel, nadaljuj, razmišljam o vsem, da je to zelo dobra in odlična igra za igranje. Všeč mi je, kako je nastavljena in celotna zgodba igre. Ampak mislim, da bi moralo biti v igri več izrezanih ali cenimatskih prizorov. Zabavajte se in trdo igrajte vsi in vsi. Shao Jun
Rest in Pieces Arcade vfs
Last Fortress: Underground 頭脳系 yqzl
Prekleto tvoja neumna posodobitev. Odkar sem posodobil svoj telefon, se ne morem prijaviti. odneham se. Bilo je zabavno, zdaj ni več. Odstranjujem in ne bom znova namestil.
Uživajte v igranju igre in napredku, dovolj enostavno, da se navadite. Moja edina težava je, ko ljudje napadejo mojo trdnjavo, kaj točno lahko storim? Ne najdem ščita, da bi se zaščitil, ali obstaja? Uporabil sem in ne morem več dobiti selitev iz nekega razloga. Torej, kaj se zgodi, sta me dve utrdbi 4 do 5 nivoji nad mojo oznako združita in ne morem storiti ničesar glede tega, igra me samodejno preseli, potem ko so me uničili! To se je zgodilo večkrat in postaja moteče.
Po nekaj časa igranja je pisalo, da moram posodobiti, vendar posodobitev ni bila dana. Zdaj se takoj odpre in zapre, zato sem odstranil in poskusil posodobiti. Še vedno enako!! Torej odstranitev
Dobra igra, razen če niste v njej vsake 3 ure, ko vaši delavci odidejo
Igral sem en dan in zdaj se igra ne naloži, kar je res moteče, ker sem plačal za VIP status.
Zato berem ocene o tej igri, kadar koli vidim veliko negativnih ocen. Preizkusim igro. Nisem naletel na napake, vendar se zdi, da je zaenkrat dobra igra, osnovni lvl 7 v 9 urah igranja ima veliko stvari za početi da ostaneš aktiven, usposabljanje vojakov traja uro in pol za en čet, to je edina slaba stvar, ki jo trenutno vidim, vendar igra s 5 zvezdicami uredim svoj pregled, ko pridem v bazo 10, poglej, kako gre
Zanima me, da je moj prejšnji pregled izginil. Zadnja posodobitev še bolj zruši igro. Preizkusil na različnih napravah isto. Na splošno dobra grafika, igranje igre je dovolj enostavno ... Toda zaradi zrušitev nisem prepričan, ali je plačilo vredno. Toda v primerjavi z drugimi razvijalci iger ohranjajo dobro uravnoteženost za plačljive in brezplačne igralce.
Zaenkrat sem zadovoljen s količino igralnega časa, ki ga imam kot prostega igralca. Veliko takšnih iger vas bo prisililo v plačilo, če želite v igri napredovati.
Če imate težave, so laboratorij nadgradili na raven 12 in ne boste dovolili raziskovanja kloniranja, prosim, povejte mi, kaj naj storim
Ne vem, kaj se zgodi z mojo Dinerjem, kuha se kot večno in moja hrana še vedno nič, neka napaka, kako to popraviš, zapravljam denar za to igro.🥲
Ta igra je smeti. Ne izgubljajte časa. Preveč napak. Podpora je neuporabna. nikoli nimam hrane. Za to igro boste porabili toliko denarja, da boste ugotovili, da ne pomeni nič proti vrhunskim zavezništvu, ki vas bodo ustrahovali, da bi opustili igro. Ponovi, kar sem rekel prej, ta igra je smeti. Ne izgubljajte časa.
Ta igra mi je zelo všeč, vendar je potrebnih veliko posodobitev QOL. Na primer, med bojem proti zombijem (ne tistim na zemljevidu) ni zvokov boja, boljših razlag, kako vojaki za usposabljanje delujejo z vašo postavo itd.
Resnično obožujem to igro.. To igro igram brez polnjenja in ena odlična stvar je, če nekdo ne plača nobenega zneska za razvoj tamkajšnjega podzemnega mesta, ni problem, če daje denar, ima prednost, da hitro postane močan in če ne ne plačujejo denarja niso močni hitro, ampak.. so močni čez nekaj časa... Všeč mi je ta igra... 😍😍😍
V redu, igra mi je dejansko uničila življenje, tako očarljiva, da sem pozabil nahraniti mačke in pse ... Zdaj so mrtvi, nenehno me napadajo ljudje, ki plačujejo za zmago in pretepajo vse moje vojaki tako, da vsako sekundo, da lahko uporabim za več, to počnem... Moja žena ima tega dovolj.. kmalu bo odšla... In otroci gredo naslednji teden nazaj v šolo, jaz pa ne mislim, da bodo šli, ker preprosto ne morem nehati igrati te igre ... Bo 5 zvezdic za brezplačne stvari!! 😉😉😉😉
Ostajam brez povezave. veliko zaostaja. dobra igra pa vseeno
Igra je dobra, deluje dobro. Več stvari, ki jih mora biti bolj zaželeno, kot je sistem sklepanja zavezništev z različnimi zavezništvi in trgovanje s svojimi člani zavezništva in z drugimi člani iz različnih zavezništev, veš stvari, ki jih igra ne pozna imam, sicer pa je prekleto dobra igra to je moj pregled A_Crazy_Man
To igro sem igral nekaj mesecev, porabil nekaj sto dolarjev, se zabaval. Vendar je razvijalec igre precej neresničen glede posodobitev, naključno spreminja pravila in ponovno uravnoveša stvari, celo ponastavi spretnosti nekaterih mojih junakov. Prav tako so v bistvu ustvarili drugi VIP sistem v zadnji posodobitvi, jaz sem že plačeval mesečno premium članstvo, zdaj želijo še 50 $ za nov sistem nagrad. Razumem, da je igranje igre plačano, vendar so glede tega zastonj.
Moj novi pregled. Porabite svoje $$$. Toliko plačilnih trikov in jih nenehno spreminjajo. Silijo vas k nakupu, da ostanete konkurenčni. Poleg tega igra pogosto ne deluje pravilno, pomoč potrebuje dolgo časa, da se odzove, vedno pa se odzovejo z "posodobite z odpravljanjem težave" ... in prinesejo nove težave in stvari, ki jih morate kupiti. Moja stara ocena."Veliko zabave in ni vam treba ničesar kupovati. Včasih pride do hrošča, vendar osebje za pomoč običajno potrebuje le dan ali dva, da to popravi, če jim to sporočite."
Obstaja nekaj napak. Pištola junaka lebdi na njegovi glavi. Nekateri kamnolom je viden, vendar ne morem izbrati ikone, ki se prikaže na njem. Ko se dotaknemo zaslona, se pojavi nekaj čudnega valovanja.
Razvijalci iger. Prosimo, preberite to. Naj bo to računalniška igra Steam. To ima velik potencial, vendar je treba izboljšati. Najboljši način za to je, da ga date na Steam za 3 USD, ko začnete služiti denar, vrnete denar v produkcijo igre. Nadgradnje kakovosti zvoka, izboljšana grafika osebnega računalnika, najboljše od vsega je brez plačila za zmago. Kupili bomo igro, ne pa napredovanja z dobičkom. Tej igri želim vse najboljše, saj je res zabavna, vsekakor pa bi lahko koristila nadgradnjo iz trenutnega stanja.
Plačilni zid je resničen. Igra je lahko zabavna, če vam ni mar za nenehno igranje ali napredovanje pri kateri koli hitrosti. Če pa želite karkoli, morate porabiti veliko pravega denarja.
Last Fortress: Underground ስልት xwrd
Igra je zabavna, vendar igra lahko zelo zamuja, igra mora biti na bolje namenjenih strežnikih, igra potrebuje več popravkov in posodobitev. Na splošno so igre zabavne. Zato mu dajem 4 zvezdice namesto 5